MENU
1

Alkūninis velenas

Automobilis nepasirinktas
Gamintojas---
Metai--- - ---
Kėbulas---
Kuro tipas---
Darb. tūris---
Galia--- kw / --- hp
---
Alkūninis velenas JAPKO JSZ004
68.80
(Kaina su PVM)
Yra 1 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Alkūninis velenas JPN 91M0318-JPN
194.94
(Kaina su PVM)
Yra 13 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Alkūninis velenas vika 11050029901
255.79
(Kaina su PVM)
Yra 1 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Alkūninis velenas FAST FT51720
288.61
(Kaina su PVM)
Yra 7 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Alkūninis velenas FAST FT51759
327.96
(Kaina su PVM)
Yra 1 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Alkūninis velenas JPN 91M0316-JPN
356.15
(Kaina su PVM)
Yra 9 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Alkūninis velenas FAST FT51707
366.75
(Kaina su PVM)
Yra 4 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Alkūninis velenas FAST FT51705
374.23
(Kaina su PVM)
Yra 1 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.

Plačiau apie alkūninį veleną

Alkūninis velenas, arba tiesiog velenas, yra esminė vidaus degimo variklio dalis, kuri užtikrina, kad jūsų automobilis galėtų judėti. Ši dalis veikia kaip mechaninis jungiklis, per kurį energija perduodama iš degimo proceso cilindre į variklio veleną ir galiausiai į variklio ratus. Tam, kad keičiant alkūninį veleną tai atliktumėte sėkmingai, turite atsižvelgti į keletą svarbių faktorių, tokių kaip jūsų automobilio markė, modelis, variklio galingumas ir pagaminimo metai. Be to, būtina žinoti variklio cilindrų skaičių, pagrindinių guolių charakteristikas bei švaistiklinio kakliuko diametrą. Visi šie parametrai yra esminiai, kad užtikrintumėte, jog naujasis alkūninis velenas tiks jūsų varikliui ir tarnaus ilgą laiką.

Kaip rasti tinkamą alkūninį veleną?

Skirtingi automobilių modeliai turi skirtingus alkūninius velenus, todėl norint išsiaiškinti koks variantas yra tinkamas, Daliubaze.lt puslapyje reikėtų filtro pagalba pasirinkti Jūsų automobilio markę,modelį, variklį ir į paieškos laukelį įvesti “alkūninis velenas”, sistema automatiškai parinks jūsų automobiliui tinkamą variantą.

Iš ko sudarytas alkūninis velenas?

Alkūninis velenas yra sudarytas iš kelių dalių, įskaitant veleno korpusą, veleno galą ir veleno sąvaržą. Veleno korpusas tai ilgas metalinis vamzdis, kuris yra sumontuotas tarp variklio ir pavarų dėžės. Veleno galas yra sujungtas su pavarų dėže, o veleno sąvarža yra atsakinga už sukimosi jėgos perdavimą į varomąją ašį. Alkūninio veleno konstrukcija gali skirtis priklausomai nuo automobilio tipo ir variklio.

Veikimo principas

Alkūninio veleno veikimo principas yra toks, kad kai variklis yra darbinėje būsenoje, jis sukuria sukimosi jėgą. Ši jėga perduodama į alkūninį veleną, kuris perduoda ją į pavarų dėžę. Pavarų dėžė tada keičia sukimosi jėgą ir perduoda ją į varomuosius ratus, ko pasekoje automobilis pradeda judėti. Alkūninis velenas yra svarbus automobilio komponentas, nes jis užtikrina, kad sukimosi jėga būtų tinkamai perduodama ir automobilis galėtų judėti efektyviai.

Tik geriausios kokybės produkcija

Mes bendradarbiaujame tik su gerai žinomais ir patikimais gamintojais, kurie gaminą aukščiausios kokybės produkciją. Alkūninis velenas yra svarbus automobilio komponentas, todėl mes siekiame užtikrinti, kad mūsų klientai gautų patikimą, kokybišką ir ilgai tarnaujantį produktą. Jūsų saugumas yra mūsų prioritetas, todėl mes atsakingai renkamės prekes, kurias siūlome savo klientams.

Patogus apsipirkimas ir pristatymas

Daliubazė.lt stengiasi užtikrinti kuo patogesnį apsipirkimą. Prekes pristatome visoje Lietuvoje į paštomatus per 2-3 d.d., o užsakius iki 17.30 val., jau kitą dieną jas galėsite atsiimti Šiauliuose, prekių atsiėmimo punkte.  Be to, užsakant už 150 Eur. pristatymas visoje Lietuvoje yra nemokamas!

Kitos pristatymo galimybės

Taip pat galima pasirinkti pristatymą autobusu ar kurjeriu į namus, tačiau šiems pristatymo būdams, nemokamas siuntimas negalioja.

Dėl pristatymo į Europą, Skandinaviją ar Ukrainą būtina susisiekti asmeniškai. Siuntimo kaina bus pridėta prie pirkinių krepšelio ir gali svyruoti nuo 10-50 Eur. siuntoms iki 30kg.

Daliubaze.lt - Jūsų patikimas auto dalių tiekėjas

Rinkitės Daliubaze.lt kaip patikimą auto dalių ir auto aksesuarų tiekėją ir būkite tikri, kad jūsų automobilis bus tvarkingas ir tarnaus nepriekaištingai. Mes pasirūpinsime Jūsų saugumu ir komfortu kiekvienoje kelionėje!

Skaityti daugiau

Automobilis
Filtras

Gamintojas

Siūlome didmenines autodalių kainas visiems! Jei nerandate detalės svetainėje, rašykite arba skambinkite telefonu +37065322553.

 

 
× Uždaryti