MENU
1

Numerių rėmeliai automobiliams

Automobilis nepasirinktas
Gamintojas---
Metai--- - ---
Kėbulas---
Kuro tipas---
Darb. tūris---
Galia--- kw / --- hp
---
Valstybinio numerio laikiklis DPA 88070137302
5.08
(Kaina su PVM)
Yra 1 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Valstybinio numerio laikiklis DPA 88070617702
13.69
(Kaina su PVM)
Yra 1 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Valstybinio numerio laikiklis DPA 88070647602

Valstybinio numerio laikiklis DPA 88070647602

Montavimo vieta:GalinisPriekis
14.98
(Kaina su PVM)
Yra 2 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Valstybinio numerio laikiklis DPA 88070647502

Valstybinio numerio laikiklis DPA 88070647502

Montavimo vieta:GalinisPriekis
15.27
(Kaina su PVM)
Yra 2 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.
Valstybinio numerio laikiklis FAST FT89716
40.87
(Kaina su PVM)
Yra 1 vnt.Pristatymas: 1-3d.d.

Numerių rėmeliai automobiliams

 

Iš pirmo žvilgsnio automobilių numerių rėmeliai yra įprasti aksesuarai, kurių paskirtis patikimai pritvirtinti automobilio numerius priekyje ir gale sumažinant jų pametimo ar vagystės riziką, tačiau šiais laikais automobilio rėmeliai gali būti personalizuoti ir atlikti ne tik tiesioginę savo funkciją, bet taip pat tapti ir automobilio dekoracija. Esant plačiam rėmelių pasirinkimui, svarbu suprasti kuo jie tarpusavyje skiriasi ir kokios yra jų savybės. Kai kurie rėmeliai gali būti apsaugoti nuo saulės spindulių, drėgmės, purvo ir kt. 

 

Automobilio numerių rėmelių tipai 

 

Pagal tai, iš kokios medžiagos pagaminti automobilio numerių rėmeliai, juos galima suskirstyti į 3 pagrindines grupes:

  • Plastikiniai rėmeliai yra ekonomiški ir lengvi, todėl jie tampa populiariu ir tinkamu pasirinkimu ieškantiems paprasto sprendimo. Jų būna įvairių spalvų ir dizainų, todėl yra lengvai pritaikomi automobiliuose. Šie rėmeliai paprastai gaminami iš polistirolo, polipropileno arba polikarbonato. Jie pasižymi atsparumu žemoms temperatūroms, rūgščių ir šarmų poveikiui.
  • Metaliniai rėmeliai yra ilgaamžiai ir elegantiški. Pagaminti iš tokių medžiagų kaip nerūdijantis plienas, chromas ir net šlifuotas aliuminis  - kiekviena jų suteikia transporto priemonės išvaizdai išskirtinumo ir solidumo. Chromuoti metaliniai rėmeliai gali atlaikyti temperatūrų poveikį nuo - 40 iki +80 °С.
  • Silikoniniai rėmeliai. Juos sudaro metalinis karkasas aptrauktas silikonu. Šie rėmeliai yra elastingi bei atsparūs cheminių medžiagų poveikiui. Jie  gerai priglunda prie automobilio bamperio, neišdega saulėje bei neišsitampo naudojimo metu.

 

Vis daugiau populiarumo susilaukia personalizuoti rėmeliai. Šiai grupei gali būti priskiriami bet kurios medžiagos rėmeliai, kurie yra papuošti užrašais, lipdukais ar dekoratyviniais raštais. Jie suteikia subtilaus išskirtinumo jūsų transporto priemonei ir neretai pralinksmina kitus eismo dalyvius. Tarp vairuotojų daug dėmesio susilaukia ir rėmeliai su įmontuotais apšvietimo elementais.

 

Pagal savo konstrukciją rėmeliai gali būti vientisos plokštės arba susidarantys iš korpuso ir dangtelio. Pirmieji prie rėmelio plokštės yra tvirtinami keliais savisriegiais ir pasižymi ekonomiška kaina. Dviejų dalių rėmelių korpusas prie automobilio yra tvirtinamas varžtais, o dangtelis yra užspaudžiamas spyruokliniu suspaudimu.

 

Rėmelio tvirtinimas

 

Tvirtinant automobilio numerių rėmelį svarbu žinoti ne tik pačią proceso eigą, tačiau ir keletą taisyklių. Pagal automobilių valstybinio numerio ženklų tvirtinimo tvarką numerio ženklai nebegali būti tvirtinami varžtais, jei tai numerio ženklams suteikia klaidinančią reikšmę arba trukdo jų identifikavimui. Nors tokios situacijos pasitaiko ganėtinai retai, tačiau vairuotojai, kurie nusprendė sutvirtinti savo numerius papildomais varžtais dėl saugumo ar kitų priežasčių, gali neatitikti techninės apžiūros reikalavimų.

 

Rėmelio tvirtinimo procesas:

  • Pirmiausia susipažinkite su gamintojo nurodytomis rekomendacijomis ir jų laikykitės montavimo metu.
  • Būkite atsargūs ir pasistenkite nepažeisti automobilio dažų ir lako sluoksnio. Svarbu atminti, kad rėmelio tvirtinimo elementai negali uždengti numerių lentelės registracijos duomenų.
  • Numerių montavimui naudokite tam pritaikytus įrankius: atsuktuvą ir tvirtinimo elementus, kurie dažniausiai yra parduodami kartu su rėmeliais.
  • Jei pastebėjote, jog nusidėvėjo tik tvirtinimo komponentai, pakeiskite ne visą gaminį, o tik reikiamas dalis. 

 

Automobilio numerių rėmeliai internetu

 

Daliubaze.lt asortimente rasite priekinius ir galinius valstybinio numerio laikiklius bei kitus priedus jūsų automobiliui. Norėdami užtikrinti automobilio funkcionalumą turite pasirūpinti reikalingų dalių, priedų ir aksesuarų priežiūra. Mūsų tikslas pasiūlyti platų ir lengvai prieinamą automobilio prekių asortimentą internetu. Jei turite klausimų ar nerandate ieškomos prekės  - susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo komanda! Mūsų specialistai pakonsultuos bei pasistengs atsakyti į rūpimus klausimus, kartu padėdami išsirinkti tinkamą produkciją. Pasirūpinkite savo automobiliu ir mėgaukitės komfortu kiekvienos kelionės metu. 




Skaityti daugiau

Automobilis
Filtras

Gamintojas

Montavimo vieta

Siūlome didmenines autodalių kainas visiems! Jei nerandate detalės svetainėje, rašykite arba skambinkite telefonu +37065322553.

 

 
× Uždaryti